Nagel Tips overzicht

Nagel-tip 4 - Stoppen met nagelbijten
Nageltip 4 - Stoppen met nagelbijten Er zijn enorm veel mensen die op hun
Nagel-tip 2 - Broze, breekbare nagels! Hoe voorkom je dit?
Nageltip 2 - Broze, breekbare nagels! Hoe voorkom je dit? Onverzorgde,
Nagel-tip 1 - kunstnagels, welke producten wel en welke niet gebruiken.
Nageltip 1 - kunstnagels welke producten wel en welke niet
Nagel-tip 3 - Gele nagels door het roken
Nageltip 3 - Gele nagels door het roken? NOT! Rookt u regelmatig een
De 10 geboden van kunstnagels - Gelnagels - Acrylnagels
De 10 geboden van kunstnagels - Gelnagels -

U bent hier:

Nagelstudio Home >> Gelnagels >> Handleiding Gelnagels

Handleiding gelnagels

Handleiding Gelnagels

PDF Afdrukken E-mail

Handleiding Gelnagels 

In de vorm van een stappenplan stelden wij een gelnagel-handleiding samen om thuis makkelijk zelf te gelnagels te zetten. Eenvoudig en snel!

 

Stap 1

 

Maak je handen bacterievrij door gebruik te maken van een desinfectie middel. Deze zorgt er eveneens ook voor dat je handen vetvrij zijn. Zorg er steeds voor dat de handen terug volledig droog zijn alvorens het verder gaan met stap 2 van de handleiding.

Stap 2

 

Door gebruik te maken van een rozenhout stokje kan je de nagelriemen makkelijk naar achter duwen, bij teveel aan nagelriem is kan je deze wegknippen. door gebruik te maken van een nagelriem knipschaar.  Dof je nagels een beetje op met een vijlblokje, zodat de tips zich beter kunnen hechten aan je nagels.

Stap 3

 

Zorg ervoor dat je eigen nagels mooi rond gevijld zijn en een passende lengte hebben van ongeveer 1mm zodat wanneer je er de tip over legt je eigen nagel niet meer zichtbaar is.  En de onderzijde van de tip volledig overeen komt met je eigen nagel (c-curve).

Stap 4

 

Dof je nagels een beetje op met een vijlblokje voor het plakken van de nagels zodat de tips zich makkelijker gaan hechten aan je nagels. Maak je nagels daarna proper met een stofpenseel of handborsteltje. Verwijder het overige stof met een nagelcleaner en celstofdoekje zodat stof verwijderd is.

Stap 5

 

Pas de tips op iedere nagel en zorg dat deze niet te groot of te klein is , en leg ze dan klaar in de juiste volgorde om het kleven makkelijker te maken.

Stap 6

 

Bevestig de tips op je nagels door middel van nagellijm aan te brengen rechtstreeks op de tip of te wel op je nagel.  Plaats de tip recht op je nagel en druk deze stevig naar onder zodat hij niet alleen goed vast zit maar zodat je ook vermijd dat er luchtbellen tussen je tip en je nagel verschijnen.

Stap 7

 

Vijl de overgang van de tip op je eigen nagel mooi gelijk. Maak de nagel terug mooi proper met nagelcleaner en celstofdoekje.

Stap 8

 

Met behulp van een tipknipper knip je de tips op de gewenste lengte. Zorg wel steeds dat de tips even lang zijn.

Stap 9

 

Breng een primer aan op je nagels. Vervolgens laat je deze 120 sec drogen onder de uv-lamp.

Stap 10

 

Breng nu een dun laagje basis gel aan en laat deze ook 120sec drogen onder de uv-lamp ( laat steeds elke laag 120sec drogen onder de lamp)

Stap 11

 

Na het aanbrengen van de basis gel kan je de tweede opbouw gel gebruiken , ja kan kiezen tussen de  roze opbouwgel of de  gewoon doorzichtige opbouwgel.  Laat ook deze laag weer 120sec uitharden onder de Uv-lamp.

Stap 12

 

Verwijder door gebruik te maken van een celstofdoekje en gelcleaner de plak laag en breng een quick finish aan die je nagel mooi gaat doen glanzen.  Laat deze ook weer 120sec drogen onder de uv-lamp.

 

Proficiat je gelnagels zijn klaar!

 

Gelnagels - Korting voor studenten, hele set vanaf 30€