Nagelstyliste Jolly

Nagelstyliste Jolly

Welkom op Jolly's Nagelstudio, uw nagelstyliste Limburg - Riemst
Gelnagels - Kunstnagels

Gelnagels - Kunstnagels

Kunstnagels, Gelnagels - Altijd al mooie lange nagels gewild, en het wil maar niet lukken? Of heeft u mooie natuurlijke nagels, maar hebben deze wat versteviging nodig? Dan is gelnagels laten zetten de oplossing voor u.
Kunst- en Gelnagel Prijzen

Kunst- en Gelnagel Prijzen

Gelnagel Prijzen" - Een nieuwe set gelnagels met tips, al dan niet afgewerkt met steentjes of pareltjes of gel op je eigen nagel. Kijk hier voor de juiste prijs voor een nagelbehandling.
Jolly's Nagelstudio Limburg

Jolly's Nagelstudio Limburg

Nagelstudio Jolly - Allround Nagelstyliste Limburg Riemst - Mennestraat 26 Tel: +32 (0)484 345 745
Gastenboek

Gastenboek

Een nagelbehandeling laten doen bij Nagelstyliste Jolly, laat gerust een berichtje achter.
Nagelstyliste Jolly
Gelnagels - Kunstnagels
Kunst- en Gelnagel Prijzen
Jolly's Nagelstudio Limburg
Gastenboek

U bent hier:

Nagelstudio Home >> Nagelstyliste.net >> Nagelstyliste Jolly - Nagelstudio Limburg - Riemst

Nagelstyliste Jolly - Nagelstudio Limburg - Riemst

NagelStudio-limburg

E-mail


Nagelstudio Jolly bevestigd wat alle nagelstylisten zeggen "uw nagels en handen zijn uw visitekaartje" gezegde. Een eerste indruk is snel gemaakt en uw handen worden steeds gezien. U heeft maar één keer de kans een geslaagde eerste indruk te maken. Laat deze dan ook verzorgd overkomen! Mooie, verzorgde "kunst nagels" en "handen" vallen tenslotte binnen handbereik!

 

Het motto van Jolly's Nagelstudio te limburg is dan ook: verzorgde nagels zijn meer dan uw visitekaartje!

 

Op onze Nagelstudio's website vindt u alle informatie over kunstnagels, Gelnagels, Nail-art en Nagelverzorging.

Nagelstudio Jolly in Riemst is sinds 2010 actief met het zetten kunstnagels, Gelnagels e Nail-art. In onze studio gebruiken we de nieuwste technieken om kunst-nagels en Gel-nagels te zetten, verstevigen of te (re)stylen.

 

Mogelijkheden zat: en klassieke French Manicure evt. in alle kleuren van kunst- en gelnagels al dan niet met glitters en steentjes, bruidsnagels of Nail-art (Nagel versieringen). Ook het manicuren van natuurlijke vinger- en teennagels wordt in onze nagel-studio verzorgd.

 

Jolly's Nagelstudio onderscheid zich op het gebied van kwaliteit en prijs, En er wordt uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten.

 

U bent op deze manier verzekerd van een behandeling naar behoren!

 

Tot slot mag dit alles niet leiden tot hoge prijzen. In vergelijking met de prijzen van nagelstudio's in Limburg, zijn de prijzen van Nagelstudio Jolly zondermeer concurrerend te noemen. Afspraken zijn bijna altijd op elk moment in de week mogelijk, maar alleen op afspraak.

 

 

Als u een afspraak wilt maken of  na het lezen van de informatie op onze website nog vragen heeft, dan kan u contact opnemen via ons coontactforrmulier of u kan ook gewoon bellen.

+32 (0)484345745 

 

Telefonisch contact opnemen met Nagelstudio Jolly te Riemst kan:

  • Maandag t/m vrijdag tussen 09.00 uur - 20.00 uur

  • Zaterdag tussen 11.00 uur - 15.00 uur

 

Nagelstudio Jolly staat u bijna de hele week graag telefonisch te woord. Wij zijn er dan ook van overtuigd zijn dat ons contacteren geen enkel probleem kan zijn. Buiten deze uren kan u uiteraard wel een e-mailje sturen via het contactformulier.

 
 
 

Gelnagels - Korting voor studenten, hele set vanaf 30€